Protezat

Protezat në Family Dental

Në Family Dental, ne u japim njerëzve një protezë që është e dallueshme nga dhëmbët natyralë, përfshirë dhe mishrat e dhëmbëve. Ne shkojmë dhe më tej duke lyer indin e mishrave të dhëmbëve për ta bërë atë të duket jashtëzakonisht e natyrshme. Qëllimi ynë është që ju t'ju bëjmë që të mos kuptoni se keni vendosur një protezë. Ne përdorim materialet më të mira, dhëmbët më të mirë dhe teknikat më të mira për të sajuar një protezë të mrekullueshme që do të "mashtrojë" këdo. Njerëzit nuk do ta kuptojnë që është një protezë!

Ne i përdorim protezat përmes proceseve unike që kemi mësuar gjatë viteve të studimit dhe aplikojmë teknikat tona në një formë arti. Një nga sukseset tona më të mëdha në procesin tonë të protezimit është që ne i vendosim dhëmbët me ju në karrige, duke na dhënë një aftësi të pakrahasueshme për të lehtësuar rinovimin e fytyrës. Me një protezë, ju nuk jeni thjesht duke zëvendësuar dhëmbët; ju po zëvendësoni edhe kockën e humbur gjithashtu. Duke u bërë si duhet, një protezë e re mund ta bëjë atë të duket sikur është natyrale. E gjithë fytyra juaj do të duket më e mirë, dhe jo vetëm buzëqeshja juaj! Kjo është një nga shërbimet që ju merrni me një protezë të bërë me kujdes nga Family Dental. Ju merrni shumë më tepër sesa thjesht dhëmbët: ju merrni një buzëqeshje të re, një fytyrë të re që duket shumë e natyrshme dhe do t'ju forcojë vetëbesimin! Pacientët që kanë vendosur proteza tashmë kanë një vetëvlerësim të rritur. Ne duam t'ju japim diçka që rrit besimin tuaj dhe ju bën të ndjeheni më mirë. Kur të përfundojmë një vendosje proteze, duam që pacientët tanë të kenë të njëjtët lot gëzimi që kanë pacientët tanë të tjerë kur u rikthehet buzëqeshja.

Mbiprotezat

Kjo është një protezë që në thelb është e bashkangjitur ose në dy implantet dentare ose në dy mini implantet. Ju mund të shihni se si kjo mundësi ndihmon për të stabilizuar dhe ruajtur protezën në gojë. Proteza do të “shenjojë” në të dy pozicionet. Protezat e vjetra (ose proteza juaj ekzistuese) zakonisht mund të jenë retro të përshtatshme për të akomoduar këtë protezë të re. Kjo është opsioni i dytë më i mirë i protezave për përdorim afatgjatë. Në Family Dental besojmë se pothuajse të gjitha protezat e poshtme duhet të jenë një mbiprotezë, sepse përndryshe proteza do të rrëshqasë, duke e bërë persnonin të vështirë të flasë, të hajë dhe të flasë.

Protezat Implant

Ky lloj protezimi teknikisht nuk është aspak protezë, është më shumë si një urë fikse. Në mënyrë tipike 4 ose 6 implante dentare vendosen në harkun e sipërm dhe të poshtëm. Hibridi i protezës (proteza e implantit) në të vërtetë është i fiksuar në implantet në gojë. Ky është opsioni më i qëndrueshëm dhe nuk ka nevojë të hiqet çdo natë. Disa emra të tjerë për këtë lloj protezimi janë "Të gjitha në 4" ose "Dhëmbë në një orë". Avantazhi i protezave të mbështetura në implant është se ato janë opsioni më i qëndrueshëm dhe estetik. Megjithatë, për shkak të natyrës së tyre komplekse dhe sasisë së implanteve dentare të nevojshme për t'i mbështetur ato, ato janë gjithashtu më të shtrenjtat. Nëse keni nevojë për proteza, na kontaktoni sot!