Non prep veneers

Një buzeqeshje e bukur, është një jetë e bukur

Pa shpime!

VENEERS pa përgatitje kanë marka të ndryshme, si Lumineers, DURAthins, Vivaneers dhe më shumë. Dhe të gjithë po pyesin rreth tyre! Ja pse VENEERS pa përgatitje janë një zgjedhje gjithnjë e më popullore për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj. Jo-përgatitje do të thotë që ne nuk kemi nevojë të përgatisni dhëmbët ose të zvogëloni sipërfaqen e dhëmbit tuaj për t'iu përshtatur rimesove në buzëqeshjen tuaj.

Venecat pa përgatitje janë të ngjashme në natyrë me lentet e kontaktit. Për shkak se porcelani i përdorur është shumë i hollë që mund të lidhemi me dhëmbët tuaj pa krijuar masë. Nëse jeni kandidat për VENEERS pa përgatitje, mund të keni buzëqeshjen e ëndrrave tuaja pa shpime dhe pa dhimbje.

Ja se si bëhet

Kjo është një fotografi që kemi marrë nga një pacient aktual Family Dental, i cili ëahtë në procesin e lidhjes së një NO PREP VENEERS. Ne e shfaqim këtë pamje sepse tregon se si mund të ndryshoni madhësinë, formën, ngjyrën dhe konturet e dhëmbit - pa shpime dhe pa dhimbje.