Laser Cavity Detection – Diagnodent

Diagnostifikimi Dentar

Në Family Dental, ne përdorim shumë mirë teknologjinë më të fundit për shëndetin tuaj oral, siç është Diagnostifikimi. Shpesh zgavrat në fazat e tyre të hershme nuk do të shfaqen në rrezet X dhe mund të jenë thuajse të padukshme duke përdorur metoda konvencionale.

Diagnostifikimi na lejon të zbulojmë zgavrat shumë më herët! Ajo dërgon dritën lazer në dhëmb dhe jep një lexim numerik të kalbjes brenda atij dhëmbi. Gjëja më e mirë është se është plotësisht pa dhimbje! Kapja e dëmtimeve të hershme me Diagnostent do t'ju japë kohë ti rregulloni ato përpara se të jetë shumë vonë.

FAKT

Kur Diagnostifikimi jep një shifër mbi "25" është zakonisht koha për një mbushje të vogël. Zbulimi i hershëm = Më pak shpime!