Family Dental Laborator

Family Dental Laborator është lider në teknologjinë dentale modern. Ne ofrojmë produktet më të fundit në marketin dentar.

Mund të na gjeni në rrugën “Artan Lenja”, Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit, kati i 2-të, Tiranë.

Family Dental Laborator është lider në teknologjinë dentale modern. Ne ofrojmë produktet më të fundit në marketin dentar.

Mund të na gjeni në rrugën “Artan Lenja”, Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit, kati i 2-të, Tiranë.

Qeramikë

Veneers dhe Kurorat Feldspathic përdorin një teknikë shtresimi, ku shtresohen shtresa prej porcelani dhe rritet dhëmbi, shumë si një margaritar ose dhëmb natyral.

Kjo i jep një pamje të natyrshme, të gjallë, lustruese, krijojnë makeover-in më të natyrshëm, të jetës, një buzëqeshje që mund të arrihet krej natyrale.

CAD/CAM

Zirkonia është një material i burimeve natyrore. Është një nga elementët më të vjetër dhe më të zakonshëm në koren Tokësore dhe është baza për Zirkoninë (dioksidi i Zirkonit ZrO2.)

Studimet e dioksidit të zirkonit tregojnë se ai ka rezistencë të jashtëzakonshme të frakturave dhe rezistencë kimike. Testet e bëra në Zirkonia vërtetojnë se nuk ka asnjë reagim alergjik ndaj këtij materiali. Ne bëjmë kopje rezervë për restaurimet tona në Zirkonia me një garanci për kohën e jetës.

Kurorat & Urat

Restaurimet e kurorës dhe urës janë akoma një linjë shumë e njohur e produktit që ne vazhdojmë t'u ofrojmë klientëve tanë. Ne përdorim vetëm materialet më të fundit të aprovuara nga ADA. Përbërja e Alloys që ne përdorim për të sajuar kurorat tuaja është në dispozicion sipas kërkesës.

Porcelani i përdorur për Restaurimet në Crown & Bridge është një material i lartë ose i ulët i shkrirjes.

Implatet

Family Dental Lab, merret me të gjitha llojeve të restaurimeve të implanteve përfshirë abutmente me porosi. Gama e implanteve dentare që ne rivendosim përfshin implantet e nivelit të indeve dhe kockave në nivelin e kockave.

Në përgjithësi, ne përdorim dy lloje të abutmenteve të implanteve: abutment i aksioneve dhe zbritje me porosi. Ndërsa abutimet e aksioneve të blera nga prodhuesi janë ende gjerësisht të njohura, përfitimet e përdorimit të abutments me porosi janë më të dukshme.

Pajisjet laboratorike

CORiTEC 250i dry

Sistemi i makinerisë CORiTEC 250i Dry janë sistemet më të përdorura CAD / CAM në fushën e dioksidit të zirkonit, PMMA dhe qeramikës së qelqit.

Falë teknologjisë me 5 boshte, kjo seri makinerish gjithashtu mund të prodhojë protezat komplekse me lende divergjente dhe zona nënlëkurore në cilësi të lartë pa ripërpunuar. Këto sisteme janë pra ideale për ju nëse një plan i mirë / raport i performancës me fleksibilitet shumë të lartë të sistemit të makinerive është në plan të parë.

Përpunimi i blloqeve CAD / CAM ose abutments parafabrikuara është gjithashtu i mundur me sistemin përkatës përshtatës..

CORiTEC 250i dry

Sistemi i makinerisë CORiTEC 250i Dry janë sistemet më të përdorura CAD / CAM në fushën e dioksidit të zirkonit, PMMA dhe qeramikës së qelqit.

Falë teknologjisë me 5 boshte, kjo seri makinerish gjithashtu mund të prodhojë protezat komplekse me lende divergjente dhe zona nënlëkurore në cilësi të lartë pa ripërpunuar. Këto sisteme janë pra ideale për ju nëse një plan i mirë / raport i performancës me fleksibilitet shumë të lartë të sistemit të makinerive është në plan të parë.

Përpunimi i blloqeve CAD / CAM ose abutments parafabrikuara është gjithashtu i mundur me sistemin përkatës përshtatës..

Dental Wings 3 Series | 3D scanner

3Series është një skaner kompakt 3D i ngulitur me një kompjuter të fuqishëm dhe i ofruar në konfigurim fleksibël CAD.

Projektuar për të evoluuar me nevojat në rritje të laboratorëve, 3Series është një zgjidhje e përballueshme për të cilën mund të shtohen aplikime shtesë DWOS® në çdo kohë.

Dental Wings 3 Series | 3D scanner

3Series është një skaner kompakt 3D i ngulitur me një kompjuter të fuqishëm dhe i ofruar në konfigurim fleksibël CAD.

Projektuar për të evoluuar me nevojat në rritje të laboratorëve, 3Series është një zgjidhje e përballueshme për të cilën mund të shtohen aplikime shtesë DWOS® në çdo kohë.

Programat P500 G2

Furra Programat P500 G2 ndërtohet në vetitë e provuara dhe të testuara të modelit paraardhës dhe bind përdoruesit me karakteristikat e tij të provuar dhe të testuar të produktit, siç është teknologjia e mykut të ngrohjes QTK, automatizimi i kalibrimit automatik me rreze të dyfishtë ATK2, lidhje USB si dhe si kombinimi i provuar i tastierës dhe ekranit me prekje të mbyllur në membranë.

Programat P500 G2

Furra Programat P500 G2 ndërtohet në vetitë e provuara dhe të testuara të modelit paraardhës dhe bind përdoruesit me karakteristikat e tij të provuar dhe të testuar të produktit, siç është teknologjia e mykut të ngrohjes QTK, automatizimi i kalibrimit automatik me rreze të dyfishtë ATK2, lidhje USB si dhe si kombinimi i provuar i tastierës dhe ekranit me prekje të mbyllur në membranë.