Misioni

Të ofrojmë kualitetin më të lartë të shërbimit dentar.

Vizoni

Të ndryshojmë mënyrën si dentistria është praktikuar në të shkuarën.

Vlerat


Guxim, Integritet, Progres, Respekt

Dentistria është profesioni ynë, shërbimi është pasioni ynë.

Një ekip, një adresë

Dentistri gjenerale, kosmetike,pediatrike, implantesh, ortodontike për të gjithë moshat.

Gjithmonë në shërbimin tuaj.

Jemi gjithmonë të disponueshëm për ju sa herë ju keni nevojë për ne.

Hapur 6 ditë në javë.

Mund të besoni në ekipin tonë të dentistëve për të marr shërbimin që ju nevojitet.

Zyrë Dixhitale Moderne

Ju mund të pronotoni 24/7 online, vizitën tuaj në Klinikë.

100% siguri dhe cilësi të punës.

Merrni shërbim të kualitetit të lartë dentar, të garantuar.

Fleksibilitet pagesash.

Klinika ofron fleksibilitet në llojet e pagesave.

Kush jemi ne?!

Njerëzit gjithnjë e kanë urryer të shkonin tek dentisi, ne duam ta ndryshojmë këtë.
Vizita tek dentisti, nuk ka përse të jetë negative. Të jetë kënaqësi!

Ne duam të ofrojmë shërbimin më të mire. Ajo çka na diferencon dhe na bën unik, është fakti që ne ofrojmë një ambient të relaksuar dhe ofrojmë dentistri të veçantë dhe ju mund të gjeni komfort.

Niveli i lartë dhe i plotë i shërbimit dentar është vizioni ynë. Ne përdorim njohuritë dhe eksperiencën tonë, për të trajtuar pacientët në mënyrë që ata të përmirësojnë dhe mirëmbajnë shëndetin e tyre dentar.
Family Dental ofron një ekip ekspertësh të cilët janë të determinuar të përmirësojnë çdo ditë shërbimin ndaj klientit. Çfarë bëjmë ne për të ekzekutuar misionin tonë?

Ekipi investon kohë dhe resurse në edukimin e klientit të cilat e ndihmojnë këtë të fundit të kujdeset më mirë për shëndetin e tij dental. Ne besojmë se është detyra jonë t’iu shërbejmë pacientëve në mënyrë që ata të shijojnë çdo vizitë.

Njerëzit gjithnjë e kanë urryer të shkonin tek dentisi, ne duam ta ndryshojmë këtë.
Vizita tek dentisti, nuk ka përse të jetë negative. Të jetë kënaqësi!

Ne duam të ofrojmë shërbimin më të mire. Ajo çka na diferencon dhe na bën unik, është fakti që ne ofrojmë një ambient të relaksuar dhe ofrojmë dentistri të veçantë dhe ju mund të gjeni komfort.

Niveli i lartë dhe i plotë i shërbimit dentar është vizioni ynë. Ne përdorim njohuritë dhe eksperiencën tonë, për të trajtuar pacientët në mënyrë që ata të përmirësojnë dhe mirëmbajnë shëndetin e tyre dentar.
Family Dental ofron një ekip ekspertësh të cilët janë të determinuar të përmirësojnë çdo ditë shërbimin ndaj klientit. Çfarë bëjmë ne për të ekzekutuar misionin tonë?

Ekipi investon kohë dhe resurse në edukimin e klientit të cilat e ndihmojnë këtë të fundit të kujdeset më mirë për shëndetin e tij dental. Ne besojmë se është detyra jonë t’iu shërbejmë pacientëve në mënyrë që ata të shijojnë çdo vizitë.