xxl

KOZMETIKA

Si funksionon kozmetika?

Në Family Dental ne kemi aftësinë, përmes teknologjisë së shkëlqyer të imazhit, t'ju tregojmë fotografitë tuaja personale "më parë" dhe "pas" të asaj që mund të duket si buzëqeshja pas një buzeqeshjeje. Ne mund të simulojmë zbardhjen dhe mbylljen e boshllëqeve në dhëmbë.

Në mënyrë që të flasim për ndryshimet, është më mirë që ju të shihni se si do të jenë ndryshimet. Dhe, nëse ju pëlqen ajo që shihni, ne mund t'i japim ato rezultate konkrete në dy vizita të shkurtra.