Invisalign

Çfarë është INVISALIGN?

Invisalign është një sistem i plastik i pastër që përdoret si pajisje ortodontike. Invisalign përshtaten saktësisht mbi dhëmbët tuaj dhe mundëson lëvizjen e dhëmbëve gradualisht në një formë harku ideal, duke mundësuar një buzëqeshje të bukur. Invisalign zakonisht lëviz dhëmbët tuaj më shpejt dhe e bën këtë në mënyrë të padukshme. Njerëzit e tjerë nuk do të dinë që ju do ta keni këtë sepse Invisalign janë pothuajse të padukshme.

INVISALIGN vs Telat Tradicionalë

Në përgjithësi, Invisalign ofron avantazhe të dallueshme në krahasim me telat. Kushton pak më shumë, por në fund të fundit, ia vlen edhe çmimi. Ato janë më të rehatshme se formatimet metalike, paraqesin më pak rreziqe për dhëmbët dhe mishrat, dhe ofrojnë buzëqeshje të bukura shumë më shpejt.

Thjeshtësia: e thënë thjesht, INVISALIGN duken më mirë sesa kllapa metaliket dhe telat. Të rriturit që duan të rregullojnë dhëmbët preferojnë të mos duken më si një adoleshent. Invisalign-et janë praktikisht të padukshëm duke i bërë klientët të ndihen më mirë dhe të mos i ulet vetëvlerësimi

Fleksibiliteti: Nëse dikush dëshiron t'i heqë ato për një periudhë të shkurtër kohe që mundet. Kjo do të thotë që kufizoheni në aktivitete që mund të bëni ose çfarë ushqimi mund të hani.

Pastrimi: duke qenë se alignerët janë të heqshëm, ju mund të postroni dhëmbët dhe pastroni alignerat rregullisht. Mishrat e dhëmbëve kanë më pak të ngjarë të bëhen të kuq. Gjithashtu, shumë njerëz janë të shqetësuar për marrjen e njollave të bardha në dhëmbët e tyre për shkak të vështirësisë në pastrimin e parzmoreve tradicionale.

Siguria: Nuk ka dhimbje për shkak të telave. Gjithashtu, nuk ka dëmtime për shkak të telave të prishura.

Të dish se çfarë të presësh: pacientët janë në gjendje të shohin rezultatin përfundimtar të parashikuar dhe kohën e parashikuar të trajtimit që nga fillimi.