Dentistri Estetike

Ekspert në Riparimin e Dhëmbëve

Në Family Dental, ne kemi disa oferta që kanë fokus në shumë fusha të ndryshme. Kjo na lejon të kemi kujdes gjithëpërfshirës për të gjitha nevojat e pacientëve tanë. Mjekët tanë kanë përvojë dhe ekspertizë, kështu që ne mund të trajtojmë gjithçka, nga trajtimet më të thjeshta e deri tek implantet dentare.

Dentistët tanë që janë specialist në riparimin e dhëmbëve, punojnë për të rikthyer dhëmbët tuaj në funksionin e tyre normal. Stomatologët tanë që punojnë në fushën e kozmetikës kanë aftësinë të shndërrojnë buzëqeshjen tuaj në një buzëqeshje për të cilën keni ëndërruar gjithmonë.