Full Mouth Reconstruction

Ekspert në Riparimin e Dhëmbëve

Në Family Dental, ne kemi disa oferta që kanë fokus në shumë fusha të ndryshme. Kjo na lejon të kemi kujdes gjithëpërfshirës për të gjitha nevojat e pacientëve tanë. Mjekët tanë kanë përvojë dhe ekspertizë, kështu që ne mund të trajtojmë gjithçka, nga trajtimet më të thjeshta e deri tek implantet dentare.

Dentistët tanë që janë specialist në riparimin e dhëmbëve, punojnë për të rikthyer dhëmbët tuaj në funksionin e tyre normal. Stomatologët tanë që punojnë në fushën e kozmetikës kanë aftësinë të shndërrojnë buzëqeshjen tuaj në një buzëqeshje për të cilën keni ëndërruar gjithmonë.

Kthehu tek Pika Zero

Riparimi i plotë i gojës është një proces ku ne riparojmë atë që ka humbur nga Nënë Natyre ndër vite.

Me një kombinim të artit, shkencës dhe teknologjisë, ne i bëjmë dhëmbët te rikthehen ashtu si ua ka bërë Nëna Natyrë. Ne e bëjmë sistemin e përtypjes të funksionojë ashtu siç është krijuar për të punuar. Në thelb, ne e rikthejmë gojën përsëri në pikën zero; ne e bëjmë atë të punojë në mënyrën siç duhet të punonte.

Kush duhet ta konsiderojë Riparimin e Plotë të Gojës?

Restaurimi i plotë i gojës është një trajtim kompleks dhe gjithëpërfshirës i cili kërkon shumë përvojë. Ne mund të korrigjojmë problemet ortodontike dhe defektet kongjenitale të dhëmbëve. Ndërsa përmirësimet fillestare estetike mund të shihen shumë shpejt, ky trajtim nuk jep aspak një impakt të menjëhershëm. Është një trajtim kompleks dhe gjithëpërfshirës i cili kërkon shumë përvojë, planifikim të detajuar dhe vëmendje precize ndaj detajeve për të arritur një rezultat shumë estetik, të shëndetshëm, funksional dhe të qëndrueshëm.

Stomatologët tanë në Family Dental kanë dekada përvojë në rastet e rindërtimit të plotë të gojës dhe kanë zhvilluar një qasje sistematike, faza për rindërtimin e plotë të gojës dhe trajtimin e rindërtimit të gojës. Duke filluar me një vizitë konsultimi, matje dhe regjistrime të shumta dhe të hollësishme, ne krijojmë një plan për të gjithë procedurën. Ne planifikojmë rezultatet estetike dhe funksionale përpara se të fillojmë edhe trajtimin tuaj aktual. Vetëm pasi të kemi zbatuar këtë plan gjithëpërfshirës, ne fillojmë punën për dhëmbët dhe gojën tuaj. Kjo procedurë është një nga trajtimet më të përparuara të disponueshme në stomatologji, dhe kërkon shumë përvojë, njohuri dhe aftësi nga ana e dentistit.

Nëse jeni duke planifikuar një riparim të plotë të gojës, është e rëndësishme që ju të kuptoni kualifikimet e dentistit tuaj. Duhet që ju të intervistoni dentistët derisa të gjeni atë që ndjeheni më të qetë dhe më të sigurt kur bëni këtë procedurë të përparuar. Gjatë konsultave tuaja në Family Dental, ne do t'ju tregojmë raste të shumta kur dentistët tanë kanë kryer me sukses rindërtime të plota të gojës. Ne do t'ju japim një listë të numrave të telefonit të pacientëve tanë që e kanë kryer këtë procedurë nga ekipi ynë dhe që janë të gatshëm të ndajnë përvojat e tyre me ju.