Sedatim

Kurimi i Fobisë Dentare nëpërmjet Dentistrisë Qetësuese

A e dini se gati gjysma e popullsisë së rritur në Shqipëri ka frikë dentare ose fobi dentare? Më së shpeshti fobia dentare renditet në 3 fobitë kryesore në të rriturit. Faktorë të tjerë që kontribuojnë në ankthin për trajtimin e dhëmbëve janë ndjenja e humbjes së kontrollit, sikletit etj. Ekipi i Family Dental i kupton këto frikëra dhe ankthe, kjo është arsyeja pse ne krijuam praktikat tona në mënyrë që ju të shpëtoni nga shumë prej këtyre praktikave të "shkollës së vjetër".

Kur ecni nëpër dyert tona, nuk do të ndjeheni sikur të jeni tek dentisti. Ankthi dentar është një problem shumë real për shumë njerëz dhe qëllimi ynë është që ta bëjmë vizitën tuaj sa më të rehatshme dhe pa stres. Kemi një gamë të plotë të opsioneve të qetësimit, duke përfshirë pilulat orale, qetësimin IV dhe oksidin e azotit.

Qetësimi IV

Qetësimi i vetëdijshëm është një mundësi e sigurt dhe e kontrolluar për zvogëlimin e ankthit, kujtesës dhe perceptimit të kohës gjatë një procedure. Mund të administrohet me intravenoz dhe prodhon një gjendje të cekët të qetësimit e cila i lejon pacientit të mbajë kontrollin e funksioneve refleksive të sigurisë dhe përgjigjen konjitive.

Kjo metodë fillimisht ishte menduar për t'u përdorur nga pacientët me një histori të sëmundjes së zemrës në mënyrë që të sigurojë trajtimin më të sigurt të mundshëm për pacientët në rrezik. Në Family Dental, secili nga pacientët tanë merr opsionet më të sigurta të trajtimit për qetësimin.
Kur ecni nëpër dyert tona, nuk do të ndjeheni sikur të jeni tek dentisti.

Menaxhimi i Ankthit Dentar

Family Dental ofron zgjidhje të sigurta dhe të thjeshta për ankthin tuaj dentar. Ne i marrim pacientët tanë përmes një konsultimi që përfshin historinë mjekësore, historinë e ankthit dhe një diskutim të shqetësimeve dhe frikës.

Ne menaxhojmë ankthin duke përdorur tre metoda duke përfshirë qetësimin e vetëdijshëm, përgatitjen para operimit dhe oksidin e azotit. Për të inkurajuar relaksimin dhe për të siguruar një mjedis të rehatshëm, relaksues, ne ofrojmë kufje që heqin zhurmën, syze dhe TV HD.