Bonding

Çfarë është Dental Bonding?

Dental Bonding është përdorimi i materialit mbushës të përbërë me ngjyrë të bardhë në dhëmbin që është për të mbushur, riparuar ose bërë përmirësime të vogla estetike në një dhëmb. Procedura është e ndjeshme ndaj teknikës, që do të thotë që veprimet në dhëmb duhet të kryhen saktësisht dhe pa gabime. Kjo është arsyeja pse ju doni një dentist specialist në Family Dental për të kryer trajtimet për ju! Për dallim nga mbushjet e mërkurit, vendosja e lidhjes së përbërë bëhet me saktësi dhe detaje sepse përndryshe lidhja dështon. Nëse bëhet gabimisht mbushja, ajo do të rrjedh, bie, plasaritet, prishet ose pacienti do të ketë dhimbje pasi të vendoset mbushja. Duke u bërë si duhet, lidhja e dhëmbëve është një rezultat i shkëlqyeshëm, shumë estetik dhe i qëndrueshëm për riparimin, rivendosjen ose forcimin e një dhëmbi.

Dentistët tanë në Family Dental janë perfeksionistë në gjithçka që bëjnë, përfshirë edhe lidhjen e saktë të dhëmbëve. Ata kanë mijëra rezultate të suksesshme në lidhje me dhëmbët.

Restaurimi vs Bonding Kozmetik

Restaurimi vs Bonding Kozmetik

Riparimi

Mbushja me ngjyrë të bardhë të dhëmbëve kanë qenë metoda e preferuar e mbushjes së dhëmbëve për dekada të tëra. Këto mbushje janë një mundësi e shkëlqyer për të mbushur një zgavër të vogël, duke zëvendësuar një mërkur të të vjetër ose mbushje të përbërë ose që shërben riparuar një dhëmb të thyer.

Kufizimet e materialit lidhës ekzistojnë kur zgavra ose mbushja e vjetër është e madhe, nëse dhëmbi që do të riparohet ka të çara ose fraktura, ose nëse ka forca të rënda përtypëse në dhëmb që duhet të rikthehen. Ndonjëherë një mbushje prej porcelani është një mundësi më e mirë se lidhja e dhëmbëve.

Në Family Dental, ne do të diskutojmë të mirat dhe të këqijat e përdorimit të lidhjes së dhëmbëve për situatën tuaj specifike. Ne do të diskutojmë opsionet tuaja për të rregulluar, mbushur ose përmirësuar buzëqeshjen tuaj, në mënyrë që të keni të gjitha informacionet që ju nevojiten për të vendosur se cili restaurim dentar është më i miri për ju.

Bonding Kozmetik

Në Family Dental, kur vendosim rimeso për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj, ne përdorim një material lidhës jashtëzakonisht estetik për tu aplikuar drejtpërdrejt në dhëmbët tuaj për të rregulluar njolla të errëta ose të bardha, fraktura ose çarje.

Ekipi ynë i dentistëve ka dekada eksperiencë, kombinuar me aftësi dhe talent i cili nevojitet për të arritur rezultate të shkëlqyera, duke përdorur lidhjen e dhëmbëve për të përmirësuar buzëqeshjen suaj.

Family Dental jep rezultate që janë vërtet të dukshme, natyrale dhe të mbrekullueshme.