All on 4 / Prettau Bridge

TË GJITHA PËRFITIMET

icon-same-day

BUZËQESHJA E DITËS

Në ditën e operacionit do të trajtoheni me një urë hibride provizore të dizajnuar dixhitale dhe të optimizuar estetikisht me 3-D.

TEKNOLOGJIA REVOLUCIONARE

Procesi ynë përqendrohet në talentin e kirurgëve tanë dentarë të kombinuar me teknologjinë dixhitale të shekullit 21.

E PËRSHTATUR PËR JU

Ne zbatojmë parimet tona të dizajnit në urat hibride, me estetikë të personalizuar bazuar në dëshirat dhe nevojat TUAJA.

icon-long-lasting

JETËGJATËSI

Ne përdorim materialet më të forta dhe më të përshtatshme në treg. Buzeqeshja juaj e re, e mrekullueshme do të zgjasë VITE TË TËRA!

TË GJITHA NË X

Ne vendosim 6 implante në secilin hark të gojës tuaj. Në shumë klinika vendosin vetëm 4 implante (për të ulur kostot). Ne vendosim më shumë implante e cila është e barabartë me një stabilitet më të gjatë afatgjatë.

E NJOHUR & E BESUAR

Ne kemi ofruar stomatologjinë më të mirë për 15 vjet. Ne jemi një biznes familjar (jo një korporatë) dhe krenohemi me marrëdhëniet që kemi ndërtuar me pacientët.

TË GJITHA NË 4, ASNJË NË 3

Të gjitha në 4 është reklamuar shumë si një zgjidhje ideale sepse është më e lirë të sigurohen vetëm 4 implante. Fatkeqësisht, nëse njëra prej 4 implanteve dështon, ajo urë është e padobishme. Kjo do të thotë që pasi të keni bërë investimin dhe procesin e vendosjes së implanteve gjithcka do të shkojë dëm.

Ne përdorim "Të gjitha në X" që do të thotë zakonisht 6 ose më shumë. Qëllimi ynë është që të kemi suksesin sa më afatgjatë të jetë e mundur. Në një skenar ku një implant ka probleme, një protezë e mbështetur nga më shumë se katër implante ende mund të mirëmbahet dhe mbështetet në mënyrë të parashikueshme dhe pacienti nuk ka pse të veshë një protezë të heqshme.

thumb-highest-quality-p-500

Proteza e fundit me cilësi më të lartë

Tradicionalisht, protezat hibride “Të gjitha në-4” ishin bërë nga materiale standarde të protezave - dhëmbë akrilik dhe mishrat e dhëmbëve. Këto janë shumë më të buta se dhëmbët natyralë, kështu që dhëmbët do të lodhen me kalimin e kohës. Për fat të mirë për të gjithë ne, materialet dentare vazhdojnë të përmirësohen, dhe ekzistojnë tani opsione shumë më të forta, më të ndershme. Në Family Dental ne krenohemi dhe përpiqemi të sigurojmë më të mirën, jo më të lehtën apo më të lirën. Ne dëshirojmë që pacientët tanë të emocionohen me rezultatet e tyre.

thumb-3d-design-p-500

DIZAJNI KIRURGJIK 3-D

Bashkimi i softuerit më të fundit të CAD / CAM Implant Design & Planning, dhe imazhet e detajuara 3-D të kockës suaj nga Cone Beam Beam CT - ne jemi në gjendje të planifikojmë saktësisht operacionin tuaj deri në milimetër. Nga kjo, udhëzuesit kirurgjikale 3-D shërbejnë për të siguruar që implantet shkojnë saktësisht atje ku kemi menduar të shkojmë. Kjo rrit sigurinë, minimizon dhimbjen pas operacionit dhe rrit stabilitetin afatgjatë në përgjithësi.

thumb-experts-p-500

Ne jemi ekspertë të dentistrisë kozmetikë

Ne jemi të njohur për stomatologjinë kozmetike. Të kesh një ekip mjekësh që janë ekspertë në Smile Design na lejon të krijojmë disa prej urave më të bukura hibride të mbështetura në implante. Jo vetëm që këto punohen nga një mjeshtër qeramist dhe artist, por ato përshtaten me tiparet tuaja të fytyrës për tu dhënë një rezultat perfekt.

thumb-bargain

Implantet me Cilësi të Lartë vs Bargain

Jo të gjitha implantet kanë të njëjtat cilësi. Ne sigurohemi të përdorim produktet më të mira të disponueshme, të cilat mbështeten nga vitet e kërkimeve tona dhe sigurojnë garanci. Ne përdorim modelet dhe materialet më të përparuara, qeramikën, titanin dhe zirkoninë më të mirë në dispozicion. Kjo na lejon t'ju sigurojmë një shërbim shumë cilësor.